Lietuvių sėkmė MMA turnyre Lenkijoje, Bialystoke 2018-04-14

MMA Federacija

Lietuvių sėkmė MMA turnyre Lenkijoje, Bialystoke 2018-04-14

Daugiau Foto

Balandžio 14 d. Lenkijoje, Bialystoko mieste keturi LMMA-DF (Lietuvos MMA ir džiudžitsu federacija) sportininkai kovojo pagal MMA Semi pro taisykles. Komandos vadovas M. Smirnovas patenkintas rezultatais. Su USW-MMA federacija bendradarbiauja jau kelinti metai. Lenkijoje MMA sportas aukštame lygyje, o lietuviai į Lietuvą parveža vis geresnius rezultatus.

Pirmas į ringą iš lietuvių ėjo Marius Bagdonas („Pantera“). Jis susikovė su lenku Miłosz Staśkiewicz.  Marius kovojo pagal graplingo taisykles. Kovoje lietuvis dominavo nuo pat pirmo raundo, tačiau ir lenkas gynėsi gerai, todėl užbaigti kovą skausmingu veiksmu nepavyko. Teisėjų sprendimu pergalė taškais atiteko Mariui.

Antras pagal MMA Semi pro taisykles kovėsi Neilas Strakšys („Pantera“). Jo varžovas – lenkas Michał Jabłoński. Nors dvikova pradžioje buvo apylygė, tačiau eigoje pakrypo Lenkijos atstovo naudai ir TN kovą laimėjo M. Jabłoński.

Trečias pagal MMA Semi pro taisykles kovojo Laurynas Makaveckas („Faiteris”). Jo priešininkas – lenkas Krystian Bałtrukanis. Laurynas pirmame raunde skausmingu rankos laužimu iškovojo pergalę.

Ketvirtas pagal MMA Semi pro taisykles iš Lietuvos komandos kovojo Igor Gerasimov („Valetudo MMA akademija“). Jo varžovas – lenkas Paweł Roszkowski. Kova vyko visą laiką, 3 randai po 3 minutes. Pasibaigus laikui vienbalsiu teisėjų sprendimu pergalė atiteko lietuviui.

LMMA-DF prezidentas Mindaugas Smirnovas nori pagirti komandos sportininkus už gražias kovas, ryžtą, pastangas ir pergales. Gerą įspūdį paliko visas turnyras. Iš viso buvo 9 dvikovos pagal MMA Semi pro, MMA prof, karate, graplingo, viena iš jų merginų – pagal bokso taisykles.

Lietuvių komanda rezultatu 3-1 nugalėjo Lenkijos komandą.