Sporto klubo MMA „Pantera“ pergalės „King of the Cage“ turnyre 2017 06-04

MMA Federacija

Daugiau Foto

Sporto klubo MMA „Pantera“ pergalės „King of the Cage“  turnyre

Kaune birželio 4 dieną vyko „King of the Cage“ turnyras, kuriame gerai pasirodė ir sporto klubo MMA „Pantera“ sportininkai.

Pirmas į MMA narvą ėjo Deivydas Pratašius, kurio varžovas buvo šakietis Arnas Eidukaitis (s/k „Ošimas“). Kova vyko pagal MMA mėgėjų taisykles. Antrame raunde Deivydas parteryje atliko rankos skausmingą veiksmą ir laimėjo kovą prieš šakietį.

Antras kovojo Žilvinas Vitkus. Jo varžovas – kaunietis sporto klubo „Dainralfas“ atstovas Karolis Utyla. Kova vyko pagal kikbokso (K-1) taisykles. Sportininkai iškovojo 3 raundus po 2 minutes ir pasibaigus kovos laikui vienbalsiu teisėjų sprendimu pergalė atiteko sporto klubo „Pantera“ atstovui Žilvinui Vitkui.

Trečioje kovoje pagal MMA mėgėjų taisykles kovojo Neilas Strakšys. Jo varžovas – kaunietis, patyręs kovotojas ir vyresnis aštuoniais metais, sporto klubo „Naglis“ sportininkas Ovidijus Bartusevičius. Kova buvo viena iš gražiausių turnyre. Dvikova vyko apylygiai, abu kovotojai apsikeisdavo smūgiais, pereidami į parterį. Pasibaigus kovos laikui vienbalsiu teisėjų sprendimu pergalė atiteko Neilui Strakšiui.

Ketvirtas, paskutinėje vakaro kovoje pagal MMA mėgėjų taisykles, iš sporto klubo „Pantera“ sportininkų kovojo Tomas Mkrtchyan. Jo varžovas – Vytautas Sadauskas, turintis didelę patirtį ir ne vieną titulą. Kova buvo labai įtemta, Tomas laikėsi gerai, tik pirmojo raundo pabaigoje jam pavyko pervesti kovą į parterį. Tačiau parteryje geriau sukovojo kaunietis, kuris rankos laužimu iškovojo pergalę. Tomas – šaunuolis, tikrai buvo gerai pasiruošęs, parodė gerą kovotojo charakterį. Sveikiname visus klubo „Pantera“ sportininkus už gerus rezultatus garsinant savo klubą ir miestą.