Tarptautinis MMA turnyras „Ghetto Fight” Latvijoje, 2022-07-09

MMA Federacija

Tarptautinis MMA turnyras „Ghetto Fight” Latvijoje, 2022-07-09

Daugiau nuotraukų:
Svėrimai
Kovos

Liepos 9 d. Lietuvos MMA federacijos sportininkai sėkmingai sudalyvavo tarptautiniame MMA turnyre „Ghetto Fight” Latvijoje. Turnyras vyko Valmiero mieste, Olimpiniame centre (Valmieras Olimpiskais Centrs).

Rezultatai:

Danielius Grėbliūnas (sporto klubas „Smauglys“ Vilnius) dalyvavo GP kovose dėl čempiono diržo iki 84 kg. Dėl titulo kovojo 5 kovotojai. Traukiant burtus Danielius pateko į pusfinalį, kuriame susikovė su Ukrainos atstovu Dimitro Hafrilyk. Danielius kovą laimėjo 1-ame raunde rankos laužimu ir pateko į finalą. Finalinėje kovoje varžovas buvo latvis Richerds Ozols. Pirmame raunde kova buvo apylygė, antrame, pradėjus lyti (turnyras vyko po atviru dangumi), ringe pasidarė labai slidu, tačiau tai nesutrukdė Danieliui. Jis atliko gražų metimą per dubenį, užsiėmė patogią padėtį parteryje, kur atliko smaugimo veiksmą ir taip tapo GP čempionu. Sportininkas buvo apdovanotas ne tik čempiono diržu, bet ir piniginiu prizu.

Deimantas Vabalas (sporto kubas „Pantera” Raseiniai) svorio kategorijoje iki 66 kg kovą taip pat laimėjo smaugimo veiksmu prieš Latvijos atstovą Artjom Turchinjak (MMA Bauska).

Lijana Lipinskaitė  (sporto kubas „Pantera” Jurbarkas) kovą laimėjo techniniu nukautu (TK) prieš Latvijos sportininkę Linda Sakne (MMA Bauska).

Adomas Razma (sporto klubas „Valetudo” Vilnius) svorio kategorijoje iki 77 kg susikovė su Latvijos kovotoju Aleksandrs Andrejevs (Berserk). Kovai pasibaigus lygiomis, teisėjai skyrė pratesimą, bet dėl patirtos traumos Adomas kovos tęsti negalėjo, todėl pergalė atiteko latviui.

Gustas Simanauskas (sporto kubas „Pantera” Raseiniai) svorio kategorijoje iki 67 kg susikovė su latviu Artjoms Koroljovs (Sev Arch). Gustas kovą pralaimėjo teisėjų sprendimu.

Sveikiname visus Lietuvos sportininkus su gerais rezultatai. Lauksime visų rugpjūčio 6 d. Rusnėje, kur vyks Lietuvos MMA federacijos organizuojamas turnyras. Kovos vyks pagal MMA ir K-1 taisykles. Kviečiame aktyviai dalyvauti sportininkus ir sirgalius. Turnyras vyks Rusnės šventės metu.