MMA turnyro „EST CAGE“ Taline (Estijoje) rezultatai, 2022-05-14

Daugiau FOTO ČIA

LMMAF artimai bendradarbiauja su Estijos MMA federacija, dalyvaudami vieni kitų turnyruose ir čempionatuose. Taip kartu keldami bendrą MMA sporto lygį Baltijos šalyse.

Į Taline (Estijoje) organizuojamą „EST CAGE“ turnyrą gegužės 14 d. vyko nemažas sportininkų būrys iš Lietuvos. Beveik visi lietuviai pateko į finalines kovas, kuriose sukovojo apylygiai, bet teisėjų sprendimu, minimaliu taškų skirtumu pergalės atiteko Estijos kovotojas. Tai buvo gera patirtis Lietuvos kovotojams. Norint svečiuose laimėt, reikia aiškios persvaros arba kovas užbaigti ankščiau laiko.

Kovos vyko specialiame MMA narve pagal tarptautines MMA taisykles. Turnyre teisėjavo tarptautinio lygio MMA teisėjai,  tarp kurių buvo ir Lietuvos MMA federacijos vyr. teisėjas Tadas Rimkevičius.

Rezultatai:

SPORTO KLUBAS „PANTERA“

Pavelas Majauskas  U-18 -61,2 kg iškovojo 2 vietą – finalinėje kovoje teisėjai pergalę skyrė Estijos atstovui.

Kornelijus Bruno U-18 -77,1 iškovojo 3 vietą – pirmą kovą Kornelijus teisėjų sprendimu pralaimėjo, o kovoje dėl 3 vietos laimėjo rankos laužimu.

Adrijanas Narkun U-16 -57 kg – iškovojo 3 vietą.

Kajus Pažereckas U-16 -57 kg („Lutador Klaipėda”/ Pantera) – pirmą kovą laimėjo. Finale teisėjų sprendimu taškais pralaimėjo.

Deimantas Vabalas  U-16 -62 kg – pirmą kovą laimėjo ir pateko į finalą. Finalinėje kovoje daugiau taškų surinko Deimantas, tačiau paskutiniame raunde imtynėse pateko į nepatogią padėtį, kuo pasinaudojo estas ir kovą baigė ankščiau laiko smaugimo veiksmu.

Mūsų jaunųjų sportininkų Pavelo Majausko ir Deimanto Vabalo finalinės kovos buvo pripažintos geriausiomis ir techniškiausiomis, todėl sportininkai gavo papildomų apdovanojimų.

SPORTO KLUBAS ”OTSO GYM”

Sparring match +18 -70,3 kg
Renatas Buškus – iškovojo visus 3 randus, teisėju sprendimu buvo skirtos lygiosios.