Atviras MMA/K-1 čempionatas 2021m Balandžio 17 d. Jurbarkas

Daugiau info apie čempionatą čia

Atviras MMA/K-1 čempionatas
2021 m. balandžio 17 d.
Jurbarkas

TIKSLAI IR UŽDAVINIAI
Populiarinti MMA  sportą.
Išsiaiškinti pajėgiausius MMA sportininkus.

VARŽYBŲ VYKDYMO VIETA IR LAIKAS
Jurbarko Antano Giedraičio–Giedriaus gimnazijos sporto salė, Vydūno g. 15, Jurbarkas. Atvykstančios komandos turi iki 2021 m. balandžio 15 d. informuoti Lietuvos MMA Federaciją apie komandų sudėtį m.smirnovas@gmail.com arba telefonu +370 698 32406 (nurodyti sportininko – vardas, pavardė, gimimo metai, tikslus svoris).
10.00-11.00 val. – sportininkų svėrimas, medicininė apžiūra;
12.30-13.00 val. – trenerių, teisėjų pasitarimas;
13.00 val. – varžybų pradžia.

REIKALAVIAI VARŽYBŲ DALYVIAMS
Varžybose gali dalyvauti visi norintys (mergaitės ir berniukai) Lietuvos bei užsienio šalių sportininkai, kurie:

• susimokėjo paramos mokestį (varžybų dieną svėrimo metu) –  Lietuvos MMA federacijos nariai – 15 Eur., svečiams – 20 Eur;
  • susipažino ir sutinka su varžybų taisyklėmis;
  • turi sveikatos pažymą (pageidaujama ir sveikatos draudimą);
  • sportininkai privalo turėti sutikimą (nepilnamečiai tėvų sutikimą);
  • turi aprangos bei apsaugos atributus (MMA pirštinės, kojų apsaugos);
  • nevartoja jokių draudžiamų medikamentų ar Antidopingo organizacijos uždraustų  medžiagų.Amžiaus bei svorio kategorijos
    U–12 (iki 11 m. Jaunučiai) iki 28.; iki 31 kg.; iki 34 kg.; iki 37 kg.; iki 40 kg.; iki 44 kg.; +44 kg.
    U–14 (12-13 m. Jaunučiai) iki 37 kg.; iki 40 kg.; iki 44 kg.; iki 48 kg.; iki 52 kg.; iki 57 kg.; +57 kg.;
    U–16 (14- 15 m. Jaunimas) iki 44 kg.; iki 48 kg.; iki 52 kg;  iki 57 kg.; iki 62 kg.; iki 67 kg.; iki 72 kg.;  + 72 kg.;
    U–18 (16 ir 17 m. Jaunimas) iki 52 kg.; iki 56.; iki 61 kg.; iki 66 kg.; iki 70 kg.; iki 77 kg.; iki 84 kg.;  +84 kg.
    U–20 (18 – 19 m. Jaunimas) iki 56.; iki 61 kg.; iki 66 kg.; iki 70 kg.; iki 77 kg.; iki 84 kg.;  iki 93 kg.; +93 kg.
    Suaugusieji  +20 m. iki 56 kg.; iki 61 kg.; iki 66 kg.; iki 70 kg.; iki 77 kg.; iki 84 kg.; iki 93 kg.; +93 kg.
    Merginos/Moterys iki 48 kg.;  iki 52 kg. iki 56 kg;  iki 61 kg.; iki 66 kg.; iki 70 kg.; +70 kg.
    Visi dalyviai sveriami oficialiomis varžybų svarstyklėmis apsirengę šortus ir aptemtus imtynių marškinėlius. Visiems dalyviams oficialiuose svėrimuose suteikiama teisė sverti papildomai 1 svarą (454 g) viršijančius jų nustatytą svorio kategoriją.
    Jei svorio kategorijoje yra tik vienas dalyvis, jis yra perkeliamas į sunkesnio svorio kategoriją!

VARŽYBŲ VADOVAVIMAS
Varžybas vykdo: Sporto klubas „Pantera“
Varžybų partneris: Lietuvos MMA federacija.
Varžybų vyr. teisėjas – Tadas Rimkevičius, vyr. sekretorė – Aušra Smirnovienė.
Varžybų vedėjas – Evaldas Bunevičius.

APDOVANOJIMAI
Varžybų nugalėtojai ir prizininkai bus apdovanojami medaliais ir diplomais ir  www.fightershop.lt parduotuvės prizais.  Geriausiai pasirodę klubai, surinkusius daugiausia taškų, bus apdovanoti taurėmis.

VARŽYBŲ FINANSAVIMAS
Atvykstančių komandų ar pavienių sportininkų maitinimo ir kelionės išlaidas dengia komandiruojanti organizacija ar patys sportininkai. Čempionato organizavimo išlaidas dengia sporto klubas „Pantera“.

TAISYKLĖS
Varžybos vyks pagal  MMA ir K-1 taisykles, MMA Narve.
MMA Taisyklės Čia