Sporto klubų MMA „Pantera“/ „Ošimas“ pergalės „King of the Cage“ turnyre (Palanga, 2017-08-04)

MMA Federacija

Daugiau foto

Palangoje rugpjūčio 4 dieną vyko „King of the Cage“ turnyras, kuriame gerai pasirodė ir sporto klubų MMA „Pantera“/ „Ošimas“ sportininkai.

Pirmas į MMA narvą ėjo Deivydas Zambacevičius (s/k „Pantera“), kurio varžovas buvo kaunietis Edgaras Ratkevičius (s/k „Dainralfas“). Kova vyko pagal MMA mėgėjų taisykles. Pirmame raunde Deivydas parteryje atliko rankos skausmingą veiksmą ir laimėjo kovą prieš kaunietį.

Antras kovojo Ignas Vaičiūnas (s/k „Ošimas“). Jo varžovas – Vilniaus sporto klubo „Rings“ atstovas Dainius Klimavičius. Kova vyko pagal MMA mėgėjų taisykles. Antrame raunde Ignas parteryje atliko rankos skausmingą veiksmą ir laimėjo kovą prieš vilnietį.

Trečioje kovoje pagal kikbokso (K-1) taisykles kovojo Milanas Majauskas (s/k „Panetra“). Jo varžovas – kaunietis Karolis Butira (s/k „Dainralfas“). Sportininkai iškovojo visus 3 raundus, pasibaigus kovos laikui teisėjai skyrė lygiąsias.

Ketvirtas, pagal MMA mėgėjų taisykles, kovojo Lukas Bataitis (s/k „Ošimas“). Jo varžovas – Erikas Golubovskis (Vilniaus s/k „Rings“), turintis didelę patirtį ir ne vieną titulą. Kova buvo labai įtemta, antrame raunde, parteryje geriau sukovojo Lukas Bataitis, kuris rankos laužimu ir iškovojo pergalę.

Paskutinis kovojo Neilas Strakšys (s/k „Pantera“). Priešininkui neatvykus į turnyrą organizatoriai pasiūlė kovoti su vienu geriausių „King of the Cage“ sportininkų, turinčiu didelę patirtį jau profesionaliose kovose, Karoliu Busliu. Neilas sutiko kovoti. Dvikova vyko įtemtai, sportininkai prasikeitė keletu smūgių. Po Neilo metimo kova tęsėsi parteryje. Pirmo raundo pabaigoje Karolis Buslys užsiėmė patogią padėtį ir smaugimo veiksmu iškovojo pergalę.

Sveikiname klubo „Pantera“ ir „Ošimas“ sportininkus už gerus rezultatus garsinant savo klubus ir miestus.