Liepos 8-10 dienomis Viešvilėje vyko tarptautinė MMA sporto ir poilsio stovykla

MMA Federacija

Liepos 8-10 dienomis Viešvilėje vyko tarptautinė MMA sporto ir poilsio stovykla

stovykla 2016 viesvile

Daugiau Foto

Jurbarko rajone, Viešvilės miestelyje liepos 8-10 dienomis Skalvijos vaikų globos namuose ir Viešvilės pagrindinėje mokykloje vyko Tarptautinė MMA sporto ir poilsio stovykla. Į stovyklą atvyko 64 dalyviai iš Latvijos, Lenkijos, Rusijos ir Lietuvos MMA sporto klubų. Skirtingų šalių sportininkai susitikę ne tik bendravo, apsikeisdami žiniomis, kartu sportavo, gerai praleido laiką, bet ir draugiškai pakovojo. Komisija išrinko aktyviausią, skaitlingiausią ir stipriausią komandą. Pirmoji vieta atiteko kaimynas latviams, Rygos sporto klubui „Sev Arch”, atroji vieta – Jurbarko sporto klubui „Pantera“ ir trečioji – Lenkijos sporto klubui „MMA Grappler”.
Stovykloje sporto užsiėmimus vedė skirtingi treneriai, tad dalyviai turėjo puikią galimybę pasisemti naujos patirties ir žinių. MMA-jiujitsu treniruotes vedė Lenkijos sporto klubo „MMA Grappler“ treneris Marcin Frankiewicz, Muay Thai – Kelmės sporto klubo „Vikingas“ treneris Ovidijus Brazas, MMA (Mišrus kovos menas) – Vilniaus „Vale Tudo MMA Akademijos“ treneris, kovotojas, vienas iš MMA pradininkų Lietuvoje Artemij Sitenkov. Jogos užsiėmimus vedė Jurbarko sporto klubo „Pantera“ trenerė Aušra Smirnovienė. Judriuosius žaidimus vaikams vedė jurbarkietė Miglė Smirnovaitė. Antrosios stovyklos dienos vakare žygį vedė bei su Viešvilės kraštu supažindino Kauno regiono aplinkos apsaugos departamento Jurbarko r. agentūros vedėjas Andrius Šašys. Vakarais vyko pokalbiai ir poilsis prie laužo, filmų apie kovos menus, UFC varžybų žiūrėjimas.
Stovykla tiek organizatoriai tiek dalyviai liko patenkinti. Stovyklos organizatoriai dėkoja visiems prisidėjusiems prie stovyklos įgyvendinimo. Pirmiausia Viešvilės/Skalvijos vaikų globos namams ir jų direktoriui Nerijui Jarilinui už stovyklautojams suteiktas geras apgyvendinimo sąlygas ir puikų maitinimą. Taip pat Viešvilės pagrindinei mokyklai ir jos direktorei Irenai Oičenkienei už suteiktas patalpas treniruotėms, Jurbarko rajono kūno kultūros ir sporto centrui už taures, Andriui Šašiui už įdomiai pravestą žygį. Taip pat dėkojame visiems dalyviams už aktyvų dalyvavimą visuose užsiėmimuose ir treneriams už naudingus ir labai kokybiškai pravestus užsiėmimus.