TARPTAUTINĖ MMA SPORTO STOVYKLA/2019 08 23-25/ Palanga

TARPTAUTINĖ MMA SPORTO STOVYKLA
NUOSTATAI
TIKSLAI IR UŽDUOTYS
Stovyklos tikslas populiarinti MMA sporto šaką tarp Lietuvos ir užsienio šalių sportininkų, skatinti sveiką
gyvenseną ir rūpintis vaikų ir jaunimo užimtumu.
DATA IR VIETA:
Stovyklos data: 2019 m. rugpjūčio 23-25 dienos. Stovyklos trukmė: 3 d. Stovykla vyks adresu: Daukanto g. 33,
Palanga (Viešbutis „Palangos Dailė“)
STOVYKLOS PROGRAMA
Stovyklos metu per trys dienas bus pravestos penkios MMA treniruotės – seminarai, kurių metu sportininkai bus
supažindinti su MMA subtilybėmis, kova stovėsenoje ir parteryje, imtynių ir smūgine technika. Bus aiškinamos LMMAF taisyklės. Kiekviena stovyklos dieną jaunimas bus supažindinamas su sveikos gyvensenos taisyklėmis, bus aiškinama alkoholio ir narkotikų žala. Seminarus ves aukštos klasės, turintys didelę patirtį treneriai ir pedagogai.

Kviečiame visus aktyvia dalyvauti, pasidalinsime MMA žiniomis ir pradėsime naują sezoną su geromis emocijomis! Užsiėmimus/treniruotes ves Tadas Rimkevičius, Artemij Sitenkov, Jūra Šilenkov, Arnoldas Lukošiūnas ir kiti MMA treneriai.
Registracija prasidėjo!
Registruotis pas trenerius arba tel. 867951525, arba el.p. sk.faiteris@inbox.lt ; m.smirnovas@gmail.com
MMA visos dienos – 110 eur (23-25 d.)
Viena diena su maitinimu ir nakvyne – 40 eur.
Be nakvynė – 32 eur.
Be maitinimo ir nakvynės – 20 eur.
Daugiau info renginyje arba tel: 867951525